понедельник, 3 октября 2011 г.

балет Дафніс і Хлоя у Молодому театрі

Балет Дафніс і Хлоя у Молодому театрі

8 та 9 жовтня о 19:00 в Молодому театрі сучасний французький балет балет «Дафніс і Хлоя» в постановці Жана-Клода Голотта та групи Еміль Дюбуа - французького національного центру хореографії міста Гренобль.


Нова постановка Жана-Клода Голотта та групи Еміль Дюбуа є логічним продовженням їхніх попередніх досягнень. Балет «Дафніс і Хлоя», поставлений у Будинку культури м. Гренобль в квітні 1982 року та представлений у значно переробленому вигляді в монастирі Целестинців, вибудовує сценічний малюнок так, як ми вже це бачили у виставах «Па-де-катр» та «На весь зріст». «Дафніс і Хлоя», як і «Одисей», базуються на міфах Древньої Греції, але було б помилкою шукати тут нову версію балету Фокіна. Це лише назва, яка надає глядачеві змогу згадати сюжет. Навіть замість музики Равеля була використана композиція Анрі Торга цілком в дусі танцю.


«Я не відтворюю, каже Жан-Клод Галотта, історію про Хлою, викрадену піратами та повернуту Дафнісу завдяки втручанн ..... далее по ссылке http://kiev.globalinfo.ua/cultura_novosti/suchasnij-francuzskij-balet-dafnis-i-hloya-u-molodomu-teatri.html
Киевский академический Молодой театр г. Киев, ул. Прорезная, 17

Комментариев нет:

Отправить комментарий