пятница, 4 ноября 2011 г.

Слобідські Вечорниці на Мамаєвій Слободі 12 листопада

Слобідські Вечорниці Мамаєва Слобода


Треті «Слобідські Вечорниці» розпочнуться о 14-00 12 листопада 2011 року на ярмарковому майдані «Мамаєвої Слободи». Крім традиційних для українських вечорниць народних гулянь, в програмі заходу «Етнодискотека». Як завжди буде весело та гамірно, бо ж будемо вибирати серед дівчат «отаманшу» вечорниць, а також визначатимемо «вечорницьку хату» та «вечорницьку паніматку». Хлопці будуть ловити курей для складки. Того з парубків, хто піймає курку чи півня на «Мамаєвій Слободі» очікуватиме козацький приз. Отож поспішіть!


Козацька Спадкова Духовна Республіка на «Мамаєвій Слободі» хоче, аби до народних традицій долучалось якомога ширше коло молодих людей, адже наші прабабусі та прадіди на вечорницях вибирали собі пару. Парубки залицялись до дівчат, всі співали пісень, танцювали, розповідали різні небилиці, жартували. Отже вечорниці - це зібрання, де молоді люди проходили своєрідний пробний шлюб, цебто перевірка придатності пар до подружнього життя.


Свято чудотворців К ..... далее по ссылке http://kiev.globalinfo.ua/cultura_novosti/treti-slobidski-vechornici-12-listopada-na-mamaevij-slobodi.html
Казацкое поселение Мамаева слобода г. Киев, ул. Михаила Донца, 2

Комментариев нет:

Отправить комментарий